صفحه اصلي > اخبار 


  چاپ        ارسال به دوست

آغاز طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در شهرستان قشم

آغاز طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در شهرستان قشم

آغاز طرح نظارت بهداشت بر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در شهرستان قشم

 

طرح ویژه نظارتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم در ماه مبارک رمضان با هدف حفظ و ارتقای سطح بهداشت و سلامت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، در سراسر جزیره آغاز شد.

دکتر بهزادی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم ضمن اعلام این خبر افزود: با حضور 12 بازرس بهداشتی در قالب 7 تیم(3تیم در شهر قشم،2تیم در شهر درگهان، و 3 تیم نیز در رمکان،سوزا و طبل) در سه شیفت صبح،عصر و شب ،همزمان با فرا رسيدن ماه مبارك رمضان اقدامات ويژه و نظارتی توسط این بازرسان در سطح جزیره آغاز گردید.

دکتر بهزادی ادامه داد: اين اقدامات با كنترل بر مراكز تهيه و توزيع و فروش مواد غذايي از جمله قناديها، شيريني فروشي‌ها به منظور بررسي وضعيت توليد و عرضه زولبيا و باميه، نانوايي‌ها، رستوران‌، چلوكبابي ها، طباخي ها و همچنين آش و حليم فروشي‌ها ادامه مي‌يابد. وی خاطرنشان کرد: از عمده موارد قابل كنترل در اين ايام كنترل روغن‌هاي مصرفي در بحث توليد زولبيا باميه است كه بازرسان بهداشت محيط با نمونه گیری و ارسال آن به آزمایشگاه از کیفیت آن اطمینان حاصل می کنند.

ایشان در ادامه افزودند نکته حائز اهمیت در انجام بازرسی ها بر خلاف  سالهای گذشته تامین تجهیزات پرتابل بازرسی (شوری سنج،PHمتر،تعیین دوز روغن،سنجش بار آلودگی سطوح و کیت کلر سنجی ) توسط واحد سلامت محیط این مرکز بوده است که این امر باعث ارتقاء سطح کیفیت بازرسی ها گردیده است.

دکتر بهزادی  تصریح کرد: وظیفه ما حفظ و صیانت از سلامتی مردم است و از شهروندان می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی ، مراتب را به شماره تلفن 190 سامانه اطلاع رسانی مرکز سلامت و محیط کار یا با شماره 07635222611 ستاد بهداشت محیط شبکه بهداشت قشم اطلاع رسانی کنند.


٠٨:٢٧ - دوشنبه ٨ خرداد ١٣٩٦    /    شماره : ٨٠٧٦    /    تعداد نمایش : ٥٥


امتیازدهی

خروج